Bröllop och gull

13/6 stod vi där och var nervösa.  Pirriga och förväntansfulla. En dag med massa kärlek och en hel del skratt.

 

en av mina favoritbilder från dagen

en av mina favoritbilder från dagen

Nu har det alltså gått 10 månader. Helt galet hur tiden verkar flyga förbi ibland. 10 månader innebär att det snart är sommar igen. Att det gått 5 månader sen juletider. Att vi varit tillsammans i mer än 3 år nu..

12993524_10153381187776105_8452918444738388985_n

Teneriffa i början av 2016

Och vilka år det har varit. Så mycket skratt och en hel del tårar. Vi har kämpat oss igenom de svåra tiderna och njutit till fullo när allt gått smidigt. För med två känslomänniskor som är envisa så kan det bli en del missförstånd och friktion i förhållandet kan jag lova. Men med öppen dialog och ärlighet har vi bara växt oss starkare och mer förälskade..

12985421_10153381187741105_3123501736843604278_n

Mys på Menlösa

I sommar fyller maken 30, lite mer än 1 år efter vår bröllopsdag. Vore kul med en dag i lugnets och kärlekens tecken. Men har en valt att gifta sig med en bonde mitt i sommaren får en nog vara redo att spendera bröllopsdagen i en traktor 😉

13012826_10153381187831105_8562005231190252072_n

A hole lot of lööööööv

Om en månad är jag en gift kvinna.

wpid-part_1398473240450_img_1522.jpg.jpegBlivande herr och fru Lindblom 🙂

 

Jag blev så lurad! Ojojoj så lurad jag blev. På ett så självklart och fint sätt!

Jag skulle ju ner och lyssna på musikkåren (som ska spela på bröllopet). Jag skulle lyssna på musik.

Och hålla ett spin55 eftersom det var kris (yeah right) i Ängelholm. Och eftersom jag höll passet kunde mamma gå på det. Och eftersom jag var trött på min musik erbjöd sig mamma ta med sitt pass så jag kunde använda det. Mhmm.. Snacka om att hon var glad över det.

Jag messade både Karin och Sofia och erbjöd mig att bjuda på träningen den dagen – bara de kom. Meeeeen de tackade nej konstigt nog 😉

Otto var med – han såg så nöjd ut. På tok för nöjd för 9.30 på en lördag!

Mitt i passet, när mamma höll på att fixa med sin “träningsapp” = kameran som hon filmade med, så kom de in – massa små ninjor. Och en stor dalek. Haha, alltså filmen mamma lyckades med att fånga säger ALLT!

Min chock. Mitt skrik. Mitt skratt. Mina tårar.

Fick 20 minuter på mig att bli klar och sen for vi ut till Skälderviken där jag fick 2 timmar i en liten musikstudio. Jag skulle alltså spela in en låt – ångesten! Men jag hade såååå kul. Helt galet kul faktiskt. Även om jag sa att jag skulle göra slut med både Karin och Vickan 😉

Sen åkte vi ut till Vejbystrand där resten av gänget + en massa andra väntade. Mina känslor alltså. Jag tror inte ni kan förstå hur mycket jag grät under denna dagen. Att så många kom för min skull.. Att Susanne, Emma och Åsa åkt hela vägen ner till Skåne. TÅRARNA!

Mat, musikquiz, mys, mat, kaffe, presentöppning där alla hade köpt en sak som representerade vår relation (och jag då skulle gissa vem presenten jag öppnat var ifrån) och massa massa skratt om vartannat. Vi skippade utgången och höll oss inne i föräldrarnas uterum och bara njöt av kvällen. Helt perfekt.!

Stupade i säng vid 3 och vaknade så lycklig.

Så enormt lycklig över att ha så fina personer i mitt liv. Att ha folk i min omgivning som är så snälla och godhjärtade. Så mycket kärlek..

 <3 Tack alla som var med <3

Susanne

Karin

Sofia

Vickan

Natti

Åsa

Emma

Sofia

Jessica

Denice

Jessica

Sandra

Kajsa

Mamma

Eta

Pappa

John

 

image

Tack alla underbara för en helt fantastisk dag  <3

Alltså.
Kärleken. Glädjen.

Idag blev jag kidnappad mitt under passet! En dalek och 6 ninja kom in och tog mig!
Sen väntade en dag med så mycket kul!
Så mycket kärlek!
Tack tack tack till alla. Jag älskar er!

image

image

40 dagar???
Oh herre min gudinna och frid på jorden.
40 dagar!
Hur.. Var tog tiden vägen?
Vi hade ju all tid i världen!

Äh, det kommer bli så bra så. Så länge vi blir gifta och alla blir mätta på middagen så. Och de får gärna ha trevligt också. Och vara glada. Och tycka om maten. Och inte bli uttråkade. Eller sjuka.

Så länge alla är friska och krya så är jag nöjd.

40 dagar. Sen börjar förhoppningsvis nästa resa.
Resan för att bli en till i familjen 🙂

100-något dagar kvar till bröllop och fest. Och det börjar bli dags att fixa alla små detaljer. Mycket är löst, mycket är köpt. Är det inte köpt så tänker jag göra det själv, lite DIY är aldrig fel, jag älskar ju att pyssla. Men men, en del måste vi köpa in.

Som tårta. Jag kommer inte orka/hinna baka tårta till 150 personer. Det finns liksom inte. Räcker att vi ska laga mat, duka, pynta och ja – fixa oss själva inför den stora dagen. Så no tårtbakande för mig. Men jag tror jag vet vad jag vill ha. Eller nej, Daniel vet vad han vill ha. Jag är ju inte så mycket för tårtor – mår mest illa eftersom det ofta är massa grädde med i bilden. Så – no grädde. Och den ska vara vit. Och jag vet vad vi ska ha för dekorationer. Och smakerna börjar vi komma överens om också.

När jag och Otto knöt banden för en del år sedan hade vi inte tårta. Vi hade muffins. Chokladmuffins med lila frosting. Inte helt fel. Jag gillar choklad :)

Men Daniel vill ha tårta så vi har tårta. God tårta är ju det bästa som finns. Så vi har fixat den bästa för att baka det bästa. Tur att en har Sandra i sitt liv – Fru Tårta. Mrs Bakning. Queen Cake!

Men men, vi vill ha det enkelt och snyggt. Men det är ganska kul att kolla på andra tårtor. Stora tårtor. Galna tårtor.

114573-purple-butterfly-wedding-cake-toppers-2 beautiful-wedding-cakes-images images img-thing tumblr_lqugbeVUqt1qb6t6wo1_500 tumblr_m0ob62MI2x1qflmhfo1_500 tumblr_m1p0mu19sW1qznaa6 tumblr_m14bwbVtJI1qb6t6wo1_400

I veckan åkte de ut, inbjudningarna.
Om 113 dagar är det dags.
Fru Lindblom.. Det låter inte fel 🙂

image

Som sagt – vi ska få nya fönster. Och det är en byggnadsställning utanför våra fönster. Vilket betyder att det går omkring folk – utanför vår lägenhet – på 4:e våningen. Inte riktigt van vid det nej.. Haha…

Nu blir det lite annat också.. Först och främst – KENT… Ohh så bra det var. Magiskt. Som jag sjöng. Och dansade..=)

Och dagen efter fick jag min möhippa (har bloggat om den) – så här söt var jag då..=).. Och just det – hörde ni om min skada? Ohh jes – bruden föll och fick ett sår.. Läker sakta men säkert..

Och på några dagar senare var jag och mamma och köpte snacks på City Gross.. Blev en del kan jag lova..=)

Kvällen innan bröllopet var vi helt slut, både i huvudet och kroppen efter allt dekorerande.. Vi åt på BK – eller ja, beställde in och smakade, orkade inget och fick kasta. Men det är tanken som räknas..=)

Dagen efter bröllopet vaknade på på Erikslund och fick mumsig frukost på rummet. Lyx..=)

Tack alla för alla fina saker vi fick – det kommer bli en bra resa..=)

Nu ska jag titta på folket utanför mitt fönster – de tar nog bort det snart..=)