Maria åkte hit från Göteborg och tanken var fin. Åka ut till skärgården och ta massa fina bilder.
Tyvärr gav jag henne ett grått och regnigt Stockholm som inte alls bjöd in till utomhushäng. Och jag var lite tacksam för det. För såhär har min dag varit.

image

Liggandes i sängen med vetekudde på magen och värktabletter i magen. Aj! Aj som satan!
Maria har varit bästa sällskapet med musik och fina samtal. Var fint att ha henne här.
Orkade till slut ta mig upp och följa med ner till centralen för att vinka av henne. Passade på att gå bort till Klara södra för att vara med lite på mingel och samtal angående sprit och skapande. Väldigt trevligt och enormt bra tidsskrift som gavs ut. Heja heja Josefin som jobbar i korridoren med mig.

Och.. fina moln på vägen hem när Stockholm äntligen verkar bli befriat från regnet 🙂

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *