Jag äter ju en hel del mediciner för tillfället. En del för min ångest och en del för min depression. Det är lite av ett problem samtidigt som det är en del av lösningen. För jag behöver tabletterna för att inte gå under helt. Samtidigt som tabletterna gör mig oerhört seg i kropp och knopp och på så sätt hindrar mig från att komma igång vissa dagar. Gårdagen var en sån dag. Tog mig till samtalet på morgonen men sen var det en evighetslång dag. Jag var trött men rastlös. Varm och sömnig men kunde inte somna. Hela dagen kändes som ett långt straff. Vid 6 snåret (på kvällen) fick jag nog och körde ner till Ängelholm för att våldgästa Otto. Jag behövde komma ut. Jag behövde träffa folk. Och det var först på kvällen som jag kände mig redo att köra bil…

Idag ringde läkaren i Laholm och sa att jag ABSOLUT INTE fick ta de nya medicinerna som jag ordinerades på psyk tillsammans med mediciner jag redan åt. De skulle göra mig helt groggy och trött..

Och kan ni gissa – idag har jag varit slö och groggy. Sovit och ätit. Det är allt jag orkat.

Nu hoppas vi att medicin #2 snabbt går ur kroppen så jag kan engagera mig lite i livet imorgon. Och på lördag – då ska vi ju faktiskt på bröllop.

 

Det är lite jobbigt det här med medicinerna. En läkare säger A, en annan läkare säger B.. Ibland känner jag mig som en liten försökskanin som ska behöva prova allt innan de bestämmer sig. Och ja, det är klart att det behöver testas – alla svarar inte lika bra på samma tabletter eller samma dos… Men just nu – denna torsdag när jag bara vill sova och sova och sova – då känns testperioden ganska så rutten…

One Response to Dubbelt upp

  • Christina says:

    Jag har det senaste året upptäckt hur mycket kosten påverkar kroppen. Jag tog bort livmodern i mars 2015 och hamnade i klimakteriet – jättejobbigt. Började dricka Aloe vera och symptomen minskade. Gjorde en kickstart i dec och alla symptom försvann i en hel månad! Jag säger inte att Aloe vera löser dina problem MEN magen/tarmarna styr så himla mycket då 80% av immunförsvaret finns där och Aloe rensar rent där så att tarmluddet kan ta upp näringen i maten.
    Men till en helt annan grej: Min man har fått utslag i några månader, typ nässelutslag. Han äter allergitabletter (funkar lite) men imorgon ska han till en homeopat som han ringde. Homeopaten sa att det inte är allergi av nåt han äter utan det är obalans i kroppen och att han kan bota detta utan problem. Detta kanske låter som humbug, men har du testat gå till en homeopat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *