Kidsen har ju ett (för dom) efterlängtat påsklov och vi har fått den stora glädjen att ha dem en extra dag denna vecka. Massa mys och lek alltså. Det tråkiga är ju att påsken i år verkligen tajmats med det klassiska april-vädret. Igår hade vi strålande sol, idag var det halv storm (men lite sol) och sen började det regna. Utomhusaktiviteterna blir lite begränsade då om vi säger så. 

Men vi kom iväg tidigt idag för att klippa grabbarna och samtidigt fånga en Pokémon eller två. Och jag måste berömma killarna, de var så duktiga hos frisören trots väntan och tråkiga godisbitar i skålen. 

Eftermiddagen har däremot varit allt annat än produktiv. Eller jo, vi fick god mat, Magnus bakade en kaka till fikat och vi blev av med en möbel som mest stått i vägen. Och jag fixade en tacopaj till kvällsmat. 

När det är lov låter vi killarna vara uppe lite längre än annars. Den vanliga läggtiden vid sju har flyttats till åtta och lampan släcks vid nio istället för åtta. Lite som en fredag fast hela veckan. 

Sen att de ändå vaknar vid sex, halv sju är ju bara tokigt. 

Imorgon hoppas vi på bra humör hos alla så vi kan hänga på ugglebadets påskfest halva dagen. Kan bli hur kul som helst. Sist hade vi så mysigt och killarna var så modiga med både att simma på djupa sidan och åka vattenrutschkanan. Det är så kul att se hur de växer och utvecklas från vecka till vecka. Hur saker som fick dem att gå i taket för bara någon månad sedan nu fixas med samtal. Jag kan komma på mig själv med att sitta stolt och bara le när de leker eller spelar tillsammans. Helt sjukt hur snabbt de små galningarna har stulit mitt hjärta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *